Pregnant ke?

Salam mommies semua, boleh ke mommies semua bantu saya. Saya baru buat test dan turn out to be double line tapi double line tu agak samar. Adakah ini sudah dikira pregnant? Maaf ye, new mom here. Moga sudi membantu saya. #firstmom #ingintahu

Pregnant ke?
2 Balas

Nampak jelas gak tu inshaAllah ada. Sy tahun lps check mula2 gini la. Repeat lg 2-3 hari camtu makin pekat. Now baby dah 10 bulan dah alhamdulillah

inshallah kalau dah double line macam ni confirm pregnant. lagi seminggu dua repeat upt, mesti lagi pekat line tu.