Lendir jernih kekuningan

Salam mommies. Saya skrg 32w pregnant. Sebelum tu minta maaf klu gmbar kurang menyenangkan. Mommies tahu ke maksud lendiran ni apa? Lendiran ni keluar dri mlm td sblum tidur dan pagi ni bngon subuh, ada keluar lgi. Cuma sblum tidur lgi bnyk. Patut ke saya pergi ke hospital untuk check skrg? Tpi saya tkde rasa sakit atau apa tanda yg lain #firstmom

Lendir jernih kekuningan
3 Balas

Pelik lendiran mcm nie..sbb bkn mcm keputihan pon..ragu2,kena tny yg lebih pakar laa..p jumpa doktor ya...

6mo ago

Kemungkinn mucus. Skrg dah kena admit hosp. Sbb dah ada tnda2 bersalin premature

X pernah alami. Doc ckp apa? Kena bersalin awal ke

5mo ago

Btol. Alhamdulillah dah selamat lahirkan baby premature. 32w ptg tdi. Lendiran tu tanda nak bersalin. Tiba2 je kluar 🥹

Yup, pergi hospital ya

6mo ago

Terima kasih. Dah pegi hosp. Skrg kena warded 😣