period selepas gugur

hi salam mommies , saya bru gugur pada 1/10 .. selepas berpantang dua minggu period saya keluar normal mcm biasa ( pada bulan yang sama ) .. bila masuk bulan 11 ni period lewat check upt negetive sahaja .. simpton tu xthu nak kata haha xnk berharap tpi ada keputihan sahaja .. ada x mommies boleh share adakah period dah start irregular balik ? #pleasehelp #seriusnanya #firstmom

1 Balas

kdg awal2 keguguran ni hormon jd berubah ckit tuk permulaan la. pstu bru ok. tp sbbkn kata lmbt period kemungkinan sis subur lmbt. atau xde telo langsung bulan ni buatkan xde signal tuk period. tp just tggu je dlu. if saya kt tmpt sis. saya just test je upt stiap mggu smpai btoi2 period. tp kalo da sbulan sis da lewat upt pon still negatif pergi la cek up dlu

7mo ago

mggu dpn sis test lg upt