Tempat jahitan tegang

Salam mommies, saya bersalin 24/9 secara normal. Ada gunting jugak waktu bersalin. Sekarang ni luka saya dah bercantum, tp dkt bhgian luka tu mcm tegang dan boleh rasa mcm ada benang dlm kulit. Cuma saya tk pasti tu benang/kulit saya yg tegang. Kalau tekan sakit. Saya taktahu nk buat mcm mana. Ada possibility dr salah jahit ke?#firstmom #ingintahu

2 Balas

saya normal jugak tapi da okay da cuma skrg kalau nak buang air kecil cangkung ke atau buang air besar cangkung rasa tegang. taktahu la normal tak kalau rasa macam tu🥲

4mo ago

Sama 🥺 seram nk guna tndas cankung. Sbb tegang bila duduk nk kencing. Dia mmg mcm tu ke smpai bila2?

awak apa update? dah ok ke? ada rasa sakit lg ke? awak ada jumpa dr tak

4mo ago

Tak okayy lagi. Rasa sakit tak ada kalau saya tak lasak. Belum jumpa dr lagi.. asyik lupa je.. cuma kesian kat suami je saya takut nak bersama