10w5d firstbaby

Salam mommies, normal ke minggu 10 5 hari rasa sakit pinggang dan sakit belakang? Lagi satu soalan, adakah okay kalau kita terskip makan folic asid? Helppp🥹😭takutt😖#firstbaby #firstmom

2 Balas

normal je sis. badan dah mula berubah sebab rahim dah mula membesar. banyakkan stretching untuk bantu ligamen supaya tak overstretched. folic acid banyak dalam sumber makanan harian kita juga. kalau terskip sesekali tak apa. benda dah lepas, jangan duk risau. lepas ni set alarm dalam phone untuk makan folic acid.

okay je sis. kalau pemakanan awak tu dah cukup segala zat, tak ambik terus ubat biji folic acid tu pun takpe.