Keguguran rambut

Salam mommies, nk tnya masa pregnant ada tak yg alami masalah keguguran rambut ? Boleh share tips klu ada yg berkesan. Rambut gugur teruk & sampai nmpk kulit kepala dh 😥 #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

macam saya time prgnt rambut paling subur sekali x ggur langsung. tp mcm kes sis ni lebih pada hormon. kdg dy jd time prgnt ni je. tp ikot juga la. sbb mcm saya elok da bersalin anak da sbulan jd rmbut ggur terok smpai botak tompok2 da. 😅

Saya pun ada masalah rambut gugur teruk sangat time pregnant. Tapi saya takut nak pakai product apa apa. Awak kalau nak beli hair care product kena check ingredient ya risau nanti harm baby.

hormon sis, saya pun tepi depan nmpak kulit,hehe. Saya sblum prgnant mmg rmbut gugur, ni prgnant mcm double lagi. heheh. Hsbnd hari2 vacum lantai sbb rmbut bnyakk😂