Breastfeed

Salam mommies, nk tanye saya ada masalah nipple kecil dlm erti kate lain baby memang takkn puas kalau direct feed ni sbb selalu terlepas dr nipple saya, sekarang saya pam susu n mix fm bg dekat baby. Susu badan pula makun drop. Ada tips untuk baby boleh latch dengn betul dan tips untuk meriahkn susu ke?#firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu

1 Balas

nak meriah kan susu kena jaga demand and supply. xde demand dari baby or pump, lama2 supply akan menurun. boleh guna nipple shield atau carik lactation counselor. atau boleh je call no bidan2 kt blkg buku pink tu. nnti dorg ajar mcm mne