Makan kerabu maggi

Salam mommies, nak tanya boleh tak 10weeks makan kerabu maggi🥲#firstbaby #ingintahu

4 Balas

sy hri tu mkn jgk sepinggn.. alhamdulillah ok je..nk mkn jgn fkir -ve nti bole mudarat..fkir sb NK mkn je..asl.kn jgn pedas sgt..kerabu maggie x tajam.pun..so bole je mkn..sy mkn Ms 6 mnggu now dh 9 mmggu..

Boleh tp make sure seafood tu dia masak betul² masak.. sbb dlm kerabu maggi biasa ada udang sotong yg di celur. Pastikan betul² masak.. Sbb awl kandungan x boleh mkn mknan yg separuh masak.

Boleh buat lepas teringin tp jgn mkn sepinggan

boleh sis buat rasa tapi jangan berlebihan