Biji payudara

Salam hi mommies. Nak tanya ada ke yang macam saya ada biji kecil di sekitar puting payudara ? Saya baru perasan harini. Sebab mulanya rasa macam gatal, saya check tengok area puting tu macam ada timbul biji-biji halus tapi tak sakit. Risau pulak. Saya baru 16 minggu. #firstmom #firstbaby

2 Balas

maksud awak Montgomery glands ke? klau yg ni normal je.

1y ago

Aah betul mcm ni sis..ohh normal rupanya ok ok baik..risau sebab xpernah tiber naik biji-biji haha ingat alahan ke apa..terima kasih ya

sy pun ada sis. jgn risau dr kata tu normal je