Baby dah menyusu lama tapi masih tunjuk cues nak minum

Hi salam mommies. Macam mana ya kalau saya dah menyusu lama tapi baby still tunjuk cues nak minum. Saya faham baby perut kecik dan ya semua org saya tanya akan ckp baby cukup ja susu yg dia minum melalui saya (df) tapi saya masih tak tahu apa cues yg dia dah kenyang sebab selalu nak minum dan menangis tambah2 waktu malam 1am-4am 😢 #ingintahu #firstmom #firsttimemom #susu #penyusuan

2 Balas

rasanya kan dia nak nyot2x ja tuh, maybe nak awak ada ja dkt dia, rasa hangat badan awak.