Susu badan takde hari ke-9

Salam mommies. Harini hari ke-9 baby lahir, tapi susu badan takde 🥲 dah try marmet, bagi baby hisap, pump, makan lecithin, ubat susu yang bagi air susu tak tersumbat, tapi masih takda air susu. Ada tips/ cara tak mommies?? 🥲 kesian baby tak menyusu badan sampai harini. #firsttimemom

4 Balas

maaf ni pendpt saya je.. pertama tenag kan diri dan yakin je susu ada dan kite boleh susu kan bby.. dan pasang niat dari awal .. kedua cuba la byk lagi petua org ii tua y boleh di pakai antaranya mkn lobak putih .. air longan cina... holick... baykkan minum air dan berurut pun boleh jgk... yang penting sis jgn putus mencuba dan terus mencuba..

betik muda.. masak betik muda, buat jd sayur.. mkn sayur tu byk² dn mnum juga kuahnya.. inshaa Allah.. jangan stress juga.. tenangkn hati.. bykkn juga minum air.. smoga dipermudahkn sis..

Dah berurut ke?

berurut?