Dr suruh Bedrest

Salam mommies, beberapa harini keluar darah dr bg ubat dan suruh bedrest sebab pernah gugur dah mkn ubat tp masih lagi keluar darah chocolate sikit2 cumanya saya kerja mcm mana nak fully bedrest ada tk mommies yg ada pengalaman mcm ni #ingintahu #firstbaby

7 Balas

Sy pun tgh alami skrg.bekerja.dr bg mc 3 hari.sy smbung lg mc kat klinik lain.tp still darah xstop..scan smlm dr kata kantung tak cantik dan ancaman gugur.dbg lg mc 7 hari..moga2 darah stop la sminggu ni

2y ago

Saya dr suruh bedrest je tak dpt MC. Semoga baby dan mommies sihat ye

Saya pun keluar darah coklat2. Tapi dh stop. Tapi masih risau bahaya ke utk baby

mntk mc dkt doctor. selagi byk bergerak selagi tu darah susah nak stop.

2y ago

Masa scan dah nampak kantung dgn heartbeat dr kata bedrest dgn hbskan ubat tp tu la masih risau

sy doktor bg 3 hari mc, sy mmg baring je, bgn utk buang air n mkn

2y ago

Baik terima kasih ya

sy ambil cuti sendiri. discuss dgn company dulu

maaf sis, so skrg bleeding dah stop ke

2y ago

Masih ada sikit2 chocolate dan lendir mcm keputihan tp warna chocolate

Minta MC sis,,

2y ago

Baik terima kasih 😊