rasa down baby x nak df bantu sharing mommies

salam mommies, #bantusharing , baby sy 2 bulan++ sampai skng masih taknak df saya sedih rasa mcm ibu yg gagal. tp saya tetap pam sbb nak juga bagi susu badan cuma baby taknak direct. letih juga bila pam.. saya ajar dia tp dia meronta ronta. ibu ibu ada pengalaman juga ke? ada cara ke nak baby direct feed? #SeriusTanya #ingintahu

1 Balas

boleh dapatkan consultation daripada lactation counselor. saya selalu refer di ig :sembangsusu.official.