Berak darah

Salam mommies, apa perlu saya buat , anak saya berak darah , sebelum nie dia ada tukar susu , lepas tu hbis 600g jgak susu tu tapi x de pula berak darah lepas tu beli yg besar sikit , bila bgi berak darah tapi x bnyak , lepas tu saya tukar balik pada susu yg asal , tapi still ada lagi darah nya , perlu ke sya ke klinik , untuk dpatkan rawatan untuk anak saya ? 😭#firstmom #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

Berak darah
3 Balas

anak dah start makan ke?

1y ago

mmng dah berapakli berak darah tapi x teruk mcm nie nie mcm ketul