Cara untuk rawat eczema?

Salam and hi mommies. Anak saya nak masuk 4 months dah and baru baru ni Dr kata anak ada eczema sebab naik rashes minggu ni dekat muka and cradle cap dia jadi berair. So far Dr prescribe ubat yang ada mild steroid sebab sebelum ni guna cetaphil tak jalan. Boleh ke momies suggest shampoo/lotion yang takde steroid untuk trear eczema? Kesian dia struggle malam malam nak tidur tapi gatal so nangis je, jadi panda babah mama dia memalam 🥹 #firstbaby #firsttimemom #eczemababy

1 Balas

semoga baby puan cepat sembuh.. anak sy xda eczema so xtau nak share petua.. tp sy dlu masa pregnant ada eczema sy x guna ubat dari klinik..sy ikhtiar dgn bedak sejuk jenama khalifah dan minyak kelapa dara jenama D'Herbs.. berkesan