Baby jatuh katil

salam mommies. anak saya 10 bulan 14hari jatuh katil 13/8 haritu tapi dia okay je takde demam, muntah & etc. dia pun aktif. tapi start kelmarin petang nampak macam kurang aktif, makan pun sikit je. harini pun badan suam suam, saya takut dia nak demam. tapi harini dah masuk 4 hari dah dari dia jatuh. lately pulak dia asyik gigit2 jari, airliur meleleh. saya takpandai macam mana nak tengok gigi dah nak tumbuh atau belum. p/s: hari kedua lepas dia jatuh katil saya yang demam. jangan kecam, saya taktahu. ni first baby. #firstmom #firstbaby #ingintahu

2 Balas

biasa kalau bby jatuh dri tmpt tinggi mcm katil ni kne pantau bby 48 jam tak silap sy. sebaiknya pergi klinik check..

Bawa pergi klinik atau hospital untuk pemeriksaan lanjut.