Berhenti check up di KK

Salam mommies. Ada tak yg disini berhenti check up pregnancy di KK dan sambung klinik swasta seterusnya bersalin juga di swasta. Boleh saja kan kita buat demikian? Siapa yg berpengalaman mohon berkongsi. Terima kasih

2 Balas

Syarat nak bersalin swasta sekurangnya 2 kali checkup je. Bawak je buku pink pegi swasta.

5mo ago

Ok sis. Ya betul saya dah contact swasta, dorg minta saya bawa buku pink ke sana 👍🏻

boleh. just inform nurse di KK yang awak nak continue checkup kat swasta.

5mo ago

Okay terima kasih sis!