Keputihan selepas pasang pessary

Salam/hi mommies. Ada tak yang kat sini selepas pasang arabin pessary keputihan jadi teruk ? Memang akan swab setiap bulan ke ? Keputihan saya mmg ada kuman sikit tp mild je . Cuma skrg dia macam makin pekat dan start nak gatal .. esok baru nak swab lg sekali di kk. Saya ada cuba buat rendaman epsom salt (suam) dan basuh dengan air garam waktu mandi. Baru nak try .. Mcm mana ya mommies2 atasi keputihan ni ? Thanks in advance ! 🤝🏻 #keputihan #arabinpessary #pessary #firsttimemom

1 Balas

Hey Saya pernah alamai masa pregnant Doktor cakap setengah orang time pregnant ja jadi gitu Macam saya lepas bersalin okay jaa

8mo ago

Mcm mana puan hilangkan gatal tu ye