Elektif cezer

Salam mommies. Ada tak sesiapa yang klinik doktor swasta suggest elektif cezer sebab baby besar? Saya baru lepas checkup, anggaran baby +-4kg. Ini baby pertama saya. Risau pulak kalau pergi hospital kerajaan diorang paksa normal jugak. Sebab doktor cakap kalau normal jugak mungkin koyak teruk 😭# ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

jgn risau dulu. pergi dulu n cuba tnya. ntah2 hosp kerajaan bg je. jgn terlalu cpt buat andaian sendiri.

Hosp kerajaan pn boleh elektif czer , lg senang keja depa hhahahha