Tachycardia

Salam mommies.. ada sesiapa yg kena tachycardia tak? Heart rate tinggi dlm 130-150 setiap kali checkup.. haritu dah kena warded, bt ecg okay je.. ada ke cara nak turunkan heart rate? Doktor kata kalau next checkup still tinggi, kena warded lg.. tak sanggup dh kena warded.. #30weekspregnant #firstmom

1 Balas

sy white tachycardia.. dri buka buku smpai skg 33w+ pulse still tggi. tkda cara pun. tiba2 je. dh relax ttp tggi jgk pulse. cumanya bila kurang bgerak, tak penat baru pulse normal