Berapa minggu patut scan?

Hi salam momies, nak tanya. Saya gugur 14/9 then saya buat upt 19/10 ada line tapi samar. Saya pergi klinik 20/10 doc cakap anggaran 5w dia suruh datang lagi 2 minggu untuk scan. Jadi saya nak tanya pendapat. Adakah saya perlu datang lagi 2 minggu atau tunggu 3 minggu untuk scan? Sbb kalau 2 minggu tu 7w (tu pun anggaran) tak pasti nampak ke belum. #pleasehelp #advicepls #ingintahu

3 Balas

better 3 minggu imo. lebih clear and senang nak nampak baby. nak dapat dengar heartbeat pun lagi tinggi kemungkinannya

7mo ago

Tqsm sis….ok baik saya akan tunggu 8w

bagi saya better pergi 8 weeks ke atas..sbb ada sesetengah scam x nampak lagi, tapi ada yg rezeki dh boleh nampak..

7mo ago

Baik2 saya tggu 8w ke atas lah ye. Tq ya sis. Semoga kandungan baik2 je 🤲🏻

take care n bnyk rest. nnt 3weeks later check lagi

7mo ago

Thank u so much dear. Insya Allah … moga dipermudahkan semua. 🌹