Najis hijau lumut+ kuning

Salam mamy2... Baby sya 3 bln+.. td dia poo njis cmpur wrna hjau lumut+Kuning, baby fully susu ibu, nrml ke klau cmtu? Njis xkers, lmbut, tpi dia poo hri2.. #firstmom

1 Balas

sebelum warna apa sis? kalau baby fully bf bergantung pada permakanan ibu juga. kalau was was refer doc sis.

1y ago

sblom ni wrna Kuning, mgrib td ja ada, pstu poo plk kli kedua dah xde.. tpi dia aktif mcm biasa, okey2.. klau ada lgi esok sya refer doktr..