Hi mommies

Salam mami semua , saya dah 39w6days tapi still takde tanda2 hendak bersalin , and takde rasa contraction lagi , risau . ada ke yg macam saya ? normal ke ? 🥹#firstmom #ingintahu

7 Balas

Sy dh 39w 5d.. due 18/6/23.. doc sruh serah diri 2hri seblom due .. kebetulan tdi pagi dh kluar tanda.. alang2 serah diri dh ade tanda.. hrap sngt dpat bersalin hrni😍.. doakn semoga urusan kita semua dipermudahkn ye

11mo ago

best nya dah ada tnda ..due kta sama sis..sya esok serah diri belum ada tanda² lg nak bersalin..semoga urusan kta semua di permudahkan.

Belum waktunya tu. Sy pernah contraction on due date pukul 12am. Pukul 7am bersalin. Dia mmg nk keluar on due date so biar lah dia. 😂

Normal sis. Sy dah 40w4d harini masih takde tanda lagi. Lusa dah kena serah diri harap dipermudahkan amiiin

Sy dah overdue sis. 40w pun masih takde tanda. 20/6 nnti kene serah diri kalau masih takda tanda.

Hadoo..sy 39w2d.. anak kedua..takda tanda tanda lgi.. mnggu depan bru dpt tarikh serah diri..

Saya dh 40 minggu 2 hari sis. Tkde tanda lagi . Smog urusan kita dipermudahkan

sama sis . sy 39w3d blm ad tnda apa2 sakit2 perut jg tp tak sakit sgt .