skincare mase pregnant

Salam magrib semua .. Sya nak tanya di awal kehamilan boleh tak pakai skincare yg sy sertakan gambar ni ? Terima kaseh ❤

skincare mase pregnant
15 Balas

Elok pkai jenis skincare berubat... Mcm cetaphil ke himalaya ke eucerin ke

saya pakai mary kay..best,,kulit sihat je..elok untuk ibu mengandung..

5y ago

Ada yg lagi best dari mary kay.. produk from korea.. high quality tapi harga tesco mydin.. very recommended.. if berminat boleh minta id & password for free drpd saya.. 011-20604066 (Tyra) pastu uolz boleh beli sendiri dalam sistem.. hihii..

Oh ya ke .. Nasib tanya kan .. Terima kaseh semua

Produk ni dah dicemari bahan terlarang sis..

Boleh😍