Ruam di celah kangkang

Salam. Maaf kalau soalan sensitif. Sy kehilangan bayi usia 5 bulan. Skrg tengah berpantang tanpa baby. Tapi sy punya celah kangkang naik ruam yg sgt sakit. Mgkin sbb pakai pampers/pet terlalu lama. Dan darah nicfas yg keluar agak bnyk. Mcmana ya? Apa boleh buat utk hilangkan ruam ni. Sbb sakit sgt.. 😢😢😢 #pleasehelp

2 Balas

mase sy gugur 4bulan pon kena mcm tu.. sy pakai je cream utk ruam tu.. pastu klau time sorg2 kat rumah sy bia kena kipas bia kering🤣 dlm seminggu mcm tu da ok da..

2y ago

Sama sy ttc 2 tahun juga 🥹🥹 sis jarakkan brp lama ya untuk pregnant semula? Sy dktor suh 8bulan hingga setahun. Mcm lama sgt sy rasa. Dh rindu nak ada baby lagi 😢😢😢

sbb pad dan spender awak.. cari cream yg sapu untuk gatal tu.. sy ada kena waktu pantang haritu..

2y ago

Tula awk. Sy punya kulit dh terkopek dan bdarah.. seram plak rasa.. terima kasih awk