Lepas daftar buku pink minggu depan Ambil darah

Salam korang,tadi sy dftr buku pink.Nurse sruh sy dtg minggu depan utk ambil darah.ambil darah tu sekali minum air gula ke?sape ade pgalaman tlog share.thanks.#ingintahu

3 Balas

Kalau utk appointment air gula,nurse akn srh kita berpuasa sblm minum air gula..kalau nurse xde ckp apa2,skdar ambil drh je mgkn xkna lg minum air gula tu..apa2 biasanya nurse akn bgtu kita

5mo ago

ok faham².terima kasih share info ye.

kelmarin saya appointment doc.. jika ada sejarah kencing manis dr keluarga . doc berkemungkinan akan test dngn minum air gula.. tapi apa ii kene jumpe doc dulu

tadi bukak buku ambil darah x?

5mo ago

ok baru sy faham.tq sis share info.