set pantang

salam korang.. sy buntu sungguh nk beli set berpantang.. korang pakaii set pantang apa? nona roguy atau ummi alya mna lg ok?#SeriusTanya

3 Balas

pglaman sy bli 1set x pkai pun dlu..huhu..yg ni sy beli losyen boreh mak kuntum je(param/tapel) tuk ibu la pastu mndian herba pantang yg siap dlm botol/bengkung strap senang... blh bwa g hosptl ..senang&jimat..

sy bli ummialya. tp xbeli satu set. bli yg loose je. cth mmg btul2 yg sy nk guna mcm sabun pantang, param pastu minyak telon bby. rasa nya kalau beli satu set xpakai

xyah beli set Pantang . nnt mbzir xguna pon . kalau da ade amek tulang urut yg da siap semua . dye buatkn nnt ... selebihnya Pantang mkn je