Kk seminggu sekali ..

Salam ibu2 smua,dh masuk 36w keatas mmg seminggu sekali ye kena pergi kk ? Ke yg ada gdm atau masalah lain2 je yg kena pergi smnggu sekali ? Sbb sy ada gdm d/c. Tadi g checkup n doc ckp lps ni dtg smnggu skli.#ingintahu #firstbaby #firstmom

6 Balas

Iye seminggu sekali. Malas betol sy nak pergi seminggu sekali Lagi2 kena ambil rbs 4 kali sehari. Kena naik grab pulak. Husband kerja xkan nak ambil cuti je. Sabar je la.. Lg sebulan nk jumpa baby.....

sy pun seminggu skli dh kena gi klinik... xda masalah apa2 pun mmng semua 36week ke atas smpai la bersalin

kalau swasta pon 36weeks ke atas doctor dah inform akan checkup weekly awak.

36w above checkup seminggu sekali. x kira la high risk mom ke x.

2y ago

ohh baik2 saya tk thu sbb first mom , terima kasih jawab soalan sy ye..

Yerp selepas 36w dh kena smngu sekali even tak ada apa² high risk.

sy klinik dua mggu sekali. now 16weeks sbb twins mcda..

2y ago

semoga dipermudahkan urusan.. ibu & baby² sihat.. sy pn pregnant mcda twins.. 34week 🤗