Terkena minyak urut panas di perut 34weeks

Salam ibu2 semua . Sy nk tnya skrg tgh pregnant 34w td ada minta suami urutkan kaki ke celah paha sbb sakit sgt smpai xboleh jalan , lpstu sy pusing kedudukan mengiring minyak tu trkena pada perut dan rasa panas sgt dekat perut smpai baby pun bergerak2 . Ada effect apa2 tak , rasanya dlm 10m panas td sy risau sbb kepala baby dh dekat bawah tkut trkena baby 🥹#firstmom #pleasehelp

1 Balas

pantau pergerakan baby. kalau nampak lain or kurang movement cepat cepat pergi emergency and inform doc yang perut terkena minyak urut panas.

8mo ago

Alhamdulillah setakat ni baby bergerak masih aktif lg , harini pun dh brp kali dia gymnastics kat dlm . Esok checkup nk tnya doc tkut ada side effect