Sakit pinggang belah kanan

Salam ibu2 semua, saya nak tanya, adakah normal sekiranya mengalami sakit pinggang pada bahagian kanan ketika trimester ke 2?dan apa yg perlu saya lakukan untuk redakan kesakitan tersebut? #ingintahu #firstmom

2 Balas

kalau sakit pinggang tu kerap, kuat sgt n x hilang2, sila pergi ke klinik atau hosp mcm yg nurse n doc kt kk sllu pesan. baru boleh tahu cara redakan kesakitan sbb org bertauliah yg check. lain org lain kondisi dia.

Saya bela kiri kalau tada sape nk urut sapu minyak je hari hari