INGIN TAHU

Salam ibu2 semua. Perut mengeras tu rasa mcm mana ea? Sy 27w dan berpuasa. Nk tau rasa perut mengeras mcm mana sbb bila ptg risau baby lapar. Dia rasa bila kite cucuk perut mmg xde lemak lansung ke rasa dia🤔😂 #firstmom #ingintahu

1 Balas

Tktahu nk explain mcm mana 😂 rasa mcm rahim menegang? Mcm baby tu timbul dkt dpn perut, lepastu dia keras dkt satu position tu for few seconds-1/2 min. Saya google gmbr tp xjumpa pulak nk tunjuk contoh 😆

1y ago

tq Han.jelas penerangan.haaa sy pn dh alhamdulillah 22w:)