Kahak baby newborn

Salam ibu2. Saya nk tanya ramai yg ckp bunyik kahak pada bayi tu normal. Macam mana ye cara nak kurangkan kahak dan bunyik kahak. Saya rasa macam anak saya sukar untuk bernafas bila dgr bunyik mcmtu. Dan dia pun akan mengamok je#firstmom #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

Ya betul. Awak cuma perlu buat tepuk percussion untuk bantu melonggarkan saluran pernafasan tu. Tapi kalau awak risau boleh consult dengan paed. Tiada masalah.