Lendir coklat beberapa jam selepas diseluk

Salam ibu2, saya nak tanya masa 38w1d semalam, saya kena seluk bukaan baru 2cm, lepastu sakit biasa jelakan kena seluk, ada lendir jernih je biasa lepas beberapa jam, malamnya sya buang air kecil kluar lendir coklat banyak, rahim mengeras n senggugut light2 je, jadi mcm mana ya? #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Untuk sesiapa yg pernah reply or save post ni, terima kasih ya; masa 38w6d/20.01.2024, saya da selamat bersalin, tgh hari jumaat tu sya pecah ktuban n check bukaan da 4 cm, tgh malamnya sya bersalin. jadi kalau ada kes yg sama mcm saya, ikutla saranan yg reply post ni, better p hospital, kena warded ke tak itu lain cerita 🫶🏻.

saya masa di wad tunggu nak bersalin setiap kali kena seluk akan keluar darah lepastu... maybe normal. kalau curious sis cuba tanya nurse atau bagitau doktor

5mo ago

better sis p hospital terus... nanti doktor akan check. kalau perlu balik rumah doktor akan bagitau, kalau perlu kena sty wad terus. better bawak siap2 kelengkapan ibu n baby