Demam kuning & Nicu

Salam ibu2.. help me!!ada ke 1nasib dgn saya baby demam kuning n still Kene tahan dlm nicu..doktor just minta susu ibu utk bg pd baby..ada ke cara n petua utk cepatkan turun demam kuning n banyakan susu ibu..??help

2 Balas

Banyakkan minum air masak sis...sis blh try mkn anggur hitam ke minum susu kambing...kerapkan bg susu ke baby, bila baby kerap kencing n berak, inshaallah cpt turun kuningnya nnt...moga dipermudahkan ye sis...

5y ago

Mslh bby Kene tahan sis..xdpt blik lg

Keep pumping and room in with baby. Make sure baby poos a lot