Persediaan untk ramadhan

Salam ibu2. Boleh share tips tak ap yg ibu2 prepre untuk bulan puasa ni? Mcm mana nk pastikan x memudaratkn bby? Dan cadangan menu untuk sahur yg tahan untuk seharian #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

waalaikumusalam puan.. puan dah berapa weeks? td nurse ada bgtau sy kalau nak puasa kena make sure kita tiada rasa pening2 ataupun baby kurang gerak.. kalau ada rasa dua ni, better jgn puasa dulu nurse KK sy bgtau..

makan je ape ii