Pil perancang

Salam ibu2 . Anak saya 3 bulan lebih dan saya dah ambil ubat perancang noriday dah dua bulan. Bulan lepas elok je saya dtg period awal 7hb. Cuma nya bulan ni saya belom period lgi 😅 normal ke ye huhuhu#bantusharing #seriusnanya

1 Balas

bayi saya 5bulan ambil noriday juga sbb nurse ckp 6bulan bru boleh tukar pil lain klo nak . nurse pn asal jumpa appointment mmg akan tny period or tidak dan sya ckp blm period dan dia memang ckp itu normal . dan masa ambil pil pn nurse2 mmg akan briefing kita pasal kebaikan dan keburukan ubt tersebut . klo search kay gogel or utube pn sama juga . mmg akan period or tak period itu norml . klo risau bole tkr ubat or jumpa pada yg pakar lg