SAKIT BAHAGIAN VAGINA

Salam ibu2, ada tak yang pengalamannya sama macam saya, sakit dibahagian atas macam dalam gambar tu. Bila kencing, meneran sikit mesti rasa seakan akan senak, dan bila buat senaman kegel pun rasa sakit. Ada tak yang sama macam saya. Kenapa ya? Saya berpantang hari ke 40. #ingintahu #bantujawab #bantusharing #anakfirst

SAKIT BAHAGIAN VAGINA
2 Balas

Saya masa awal2 lepas bersalin pun sakit area clitoris tu, bila nak kencing rasa sungguh, tapi ni da sebulan lebih, nifas pun da kering and luka epi bawah tu pun da sembuh, rasa sakit n x selesa tu hilang sendiri, back to normal balik.

Rase peranakan tu sis..lgpn bru hr ke 40 msih blm kuat spnuhnyer lg..

7mo ago

Oh ye ke, tula saya pun rasa macam tu. Harap nya nanti hilang la rasa sakit ni. Time datang senak, fuh duduk pun serba xkena