jumpa pediatric kena buat temu janji ke?

salam ibu. kalau nak jumpa paed kena buat temujanji tak? atau boleh pergi terus je?#bantujawab

2 Balas

Gov kena temujanji biasanya. Kalau walk in kk ikut luck manatau nurse bg atas sebab2 emergency. Saya pernah try walk in tp paed takda so kena balik & nurse pesan kena appointment takleh dtg terus. Itu kk saya la tak sure tempat lain

2mo ago

By call tp kalau kk tak jawab kena walk in buat appointment. Online guna MySejahtera tp ada kk yg tak buat

if gov, usually dgn temujanji.