Minyak kelapa dara

Salam ibu ibu. Nk tanya, bila boleh minum minyak kelapa dara? Skrang sy dh 27w. 1st baby jdi banyak benda tak tahu. #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

boleh ...xda masalah....mcm anak sy no.2 sy minum dr 20w...alhamdulillah lahir mudah dan kulit anak bersih..semuanya dgn izin Allah... ni dah 30w bru nak start minum

Nak minum untuk apa ya? Tiada keperluan awak. Any supplement atau ubat yang awak nak consume during perlu refer doktor ya. Nanti checkup boleh tanya doktor tau 😊

X sure la atas org ke apa, bila minum tu, kat bawah dah mcm isi tauhu, agak susah nurse nak jahit balik smp 3 nurse yg handle, lps dr tu sy x minum dah..