Boleh travel

Salam ibu hamil sekalian . Nak tanya kalau kandungan dah 35 weeks masuk 36 weeks , boleh ke nak pegi cameron ? Ada pressure ke kalau naik cameron ? Family in law ajak berjalan kesana minggu ni , tapi saya berbelah bagi . Saya nak ikut tapi saya fikirkan kandungan saya . Apa pendapat ibu ibu yg lain ? #bantusharing #pleasehelp

3 Balas

insyaallah blh , sy 18hb nie ingt nk ksana jgk msatu kndungan dlm 34week++ ...cma nnt 2jam skli ke mntk asben brenti mna2 & sis kuar jln2 kjp dlm 15mnit utk regangkan kaki & bg drh jln elok..sbb kita ibu2 preg kan klau lama dlm kreta kaki blh smbab & blh jd asbab drh beku..smoga prjlnan sis dprmdhkan😊

1y ago

Ok faham . Tq sis 💓

kena bykkan berhenti stretching.. kalau x, jadi sakit2 mcm sy.. seminggu pun tak recover lagi demam urat. sakit sgt2 nk berjalan, rasa nk berkerusi roda je 😂

Insyallah boleh je sis, tapi kalau amik masa perjalanan jauh, suruh hsbnd berhnti2, kita excersice sikit, bagi darah jalan kan.