tukar susu fm langkah 2

salam ibu. anak saya skrg mnum enfalac baby langkah 1. minggu depan dah msuk 6bulan kiranya dah boleh tukar susu ke langkah 2 lah kan? sya plan nk tukar ke langkah 2 sbb lgi murah. ada tak ibu ibu yg brpengalaman bby umur 6 bulan terus tukar ke langkah 2? ada effect tak sesuai or apa apa tak even brand yg sama? #SeriusTanya #bantujawab

2 Balas

Ya sis if langkah 2 tu utk 6 bulan so boleh tukar. Effect tak sure sebab tetap ikut penerimaan baby. Ada budak minum susu yg sama dlm masa setahun pun tiba2 boleh jadi tak okay. Tu lah risiko kalau baby fm ni so kena try & error