Keputihan teruk

Salam hye mamy . Nk tnye normal kew keputihan teruk da kuning hijau ii berbau time pregnant sy risau sgt ii kluw terkene Kat kandungan . Skrg 8w3d . Sape yg mengalami keadaan mcm sy . Mcm Mana nak atasi nye ?? #firstmom #firstbaby

5 Balas

Sy pun ada keputihan,tpi tak truk sgt. Ramai kawan suggest minum jus mamariam. Baru nak order ☺️

1y ago

sblom nie sy mmg amik jus mamariam . alhamdulillah oky lpsto sy stop . harini minum balek jus to .. harap ii hilang siked ii mslh to

Kalau sis xnk pergi klinik.. Try tny org² tua mcm mne nk bg hilang...

1y ago

haritu hsptl ad bg ubt yg insert to . tp same jer byk jgk

pg klinik buat gbs test

okay baik. thnk you

sy 3weeks dh mula keluar