Buka buku pink bkn dkt tempat asal

salam hai semua, sy pjj dgn suami, dia bekerja sy pun bekerja, sy ada apply cuti tanpa gaji selama sebulan spanjang bulan 10 ni, so selama brcuti nii sy tggal bersama suami, usia kandungan sy pula 11 minggu yg sptutnya dah boleh buka buku pink, boleh ka sy buka buku pink dkt kk brdekatan tempat suami nii ? habis cuti bulan 10 ni baru sy pindah dkt tmpt asal, boleh ka mcm tu ? nurse tak marah ke ? sy tnya ni sbb tak tahu nak buat apa dah, morning sickness sangat2 teruk sampai tak boleh nak drive sndiri. ambik cuti sebulan nii sbb nak habiskan first trimester je, mudah-mudahan morning sickness ni habis time second trimester 🥺 harap mommies yg lain dpt bantu. terima kasih 🙂 #firstmom

2 Balas

Boleh awak. Nak pindah nanti inform nurse in charge awak. Nanti nurse explain next procedure. No worries. Transfer in, transfer out tu perkara biasa kat KKIA 😊