Mohon tunjuk ajar.

Salam dan selamat pagi. Sy bru test upt semalam Alhamdulillah positif. Kalu ikutkan tarikh period last 2/6 jd kiraan 3 minggu lebih. Boleh sy tahu apa yg perlu buat slps dpt tahu upt positif? Buka buku pink kalu buka skrg boleh ke? #firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Balas

awal lagi tu. 1st thing awk kena buat is bertenang, jgn lasak2. nanti dalam 5-6w, pergi scan utk confirmation. skrg kalau scan pun tak nampak sebab terlalu kecil. dalam 9-10w, boleh pergi buka buku pink

11mo ago

tq awk 😇❤️.

4minggu awak Boleh scan Untuk tahu kedudukan kantung luar rahim atau dalam rahim. Untuk buka buku pink setahu Saya 6minggu ke atas

11mo ago

hehe baik awk. tq ya 😇❤️.