Ingin tahu

Salam dan hi saya skrg dh 20w 4 hari mcm tu sampai skrg sya tdak rasa pergerakan apa apa pun . Normal ka? Kdg2 berasa la jgk tapi tatau nk describe tu pergerakkan baby atau angin ja . Baby bump sya besaq jugak sbb pkai tshirt mmng bleh nmpk perut . Dlu prnah p scan dr ckp baby kcik skit tapi tu msa dlm 15 w mcm tu . Skrg tatau la msih kcik ka atau baby dh saiz ikut kiraan . Perluka saya risauuu🥲#firstbaby #firstmom

5 Balas

sy 18 week tkde rsa ap . bila tgh mlm je bru rsa cm denyut2 cmtu . cuba try rsa time tgh mlm. mungkin siang dia tido. klau was2 blh g klinik wat scan . msa scan blh tnya doc brt smua ok ke tk

2y ago

Okay nnti stiap mlm sya nk try pujuk baby suruh tendang skit🤣 tq sis

normal awak. sbb size baby kecik je. bila awak betul2 rilex.. rasa betul2..mmg baby ada tendang sikit2..

2y ago

Yakaa mngkin sya yg tak reti bezakan tendangan tu atau angin perut🤣 btw tq sis

Normal ja sis,asalkan perkembangan baby ok,bby mmng gerak d dalam tp maybe perut tebal jd tdk terasa

2y ago

Setiap org tidak sama sis,,sabar yaa😊😊😊

Normal je. Nanti lama2 awk dpt rasa beza dia

2y ago

Okay dah faham tq sis

normal utk 1st baby

2y ago

Yaka lega dgaqq❤️