Sepatutnya Period 28-29/10 tapi tak datang .. kiranya dah berapa minggu ya?

Salam dan Salam Sejahtera, Saya sekadar nak berkongsi , sepatutnya dalam 28-29/10/2022 saya datang period , tapi tak datang saya fikir mungkin awal bulan depan bulan 11 ni.. 29/10 tu sy cek UPT tapi negatif .. takpelah, saya tunggu lagi smpai 1-2 /11 masih sama negatif juga .. okay takpalah.. so 4,5,6 balik kampung jadi takda la cek kan.. tapi yg lain macamnya craving sy lain macam sangat, tengok jambu tengok durian macam sedap sangat bila makan rasa puas ! hahaha .. apalagi sampai je rumah 7/11 semalam sy saja la nak try luck .. tak sangka DOUBLE LINE 🤣 .. haha macam tak caya .. boleh sy tahu sy dah berapa minggu ? sy nak kira ikut mana? apa2pun awal bulan 12 ni sy baru nk g scan ke cek ke .. tq 😄#advicepls #ingintahu

1 Balas

Kira due Dari 1st day last period, tp boleh JD juga due date Salah. boleh scan Dr untuk dptkan due date / usia kandungan