Sakit ari ari

Salam club Mac. Saya due 13/3. Sekarang 34w. Tiba2 hari ni sakit ari2. Nak bangun sakit, nak jalan pun sakit. Baring terlentang je kurang sakit. Tu tanda nak bersalin ke? Perut mengeras kadang2. Sakit contraction manja2 je. Patut ke hospital tak? Was2 pulak. Btw saya memang start sakit ari2 masa kandungan 6 bulan lagi. Cuma hari ni kuat n lain macam sikit. #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

3 Balas

Itu biasa, sbb da nk dekat tarikh due da tu, x lama da tu, pastikan bnyk berjalan walaupun sakit kt celah kangkang utk mudahkan bukaan jalan.

xde apa tu. sy dari 28w sakit smpai skrg 37w. makin lama mmg makin sakit, nanti lps bsalin hilang la

due date kita sama 😂..klu bangun pagi msti sakit ari2..bila dh byk grk lama2 hilang sakit..