Bayi full bf cirit

Salam bayi Saya 1 Bulan lebih Dan Saya perasan sejak Dua hri ni najis bertukar hijau Dan kekerapan dia mmbuang tu tggi dri biasa. Cth dri pkol 1pgi- 7 pagi 3 kali mmbuang Dan tiap Kali mnyusu dia akan mmbuang. Muka kering, bibir Pon nmpak kering. Nak tnya adakah ini tanda cirit birit #firstmom

Bayi full bf cirit
1 Balas

Baby menyusu setiap berapa jam? Ada masalah lekapan tak? Kalau tengok gambar, najis begini sebab baby cuma dapat susu awalan (foremilk).