Anak setahun 1bulan

Salam. Ank 1tahun 1bulan, gigi atas 2, bawah 2 .dan masih xboleh berjalan normal ke ..cuma berdiri skjap duduk mcm tu je . Dan kurang makan, macam2 dh sy masak dia tolak , kecuali buah2 pastu nasi putih +ikan/ayam goreng. Lauk taknak #bantusharing #ingintahu #bantujawab

3 Balas

bab berjln tu normal je sis dalam sebulan dua nnti jln bby sis anak saya pun mcm tu jgk , klau bab makan tu layan kan je sis masak yg dia nak je mcm ikan ke ayam goreng kalau lauk2 komfem bby reject sis penat je masak , sbb anak saya pun mcm tu ayam goreng ke telur ke laju je nasi x nak langsung so saya masak tu je kita pun x penat janji dia nak makan 😁

1mo ago

janji nak makan jgn stress kalau dipaksa makan kita yg stress , anak saya berat pun line kuning db tapi nak buat mcm mana dah tgh melasak mk pun x nk

Samaaa. Gigi banyak tapi taknak jalan. Kita try tatihkan dia, dia nak turun pastu crawl laju laju 😂

Soal gigi tu normal. Berjalan tu pun normal. Awak kena ransang dan latih anak untuk berjalan.