Perut sakit seperti cramp pada usia kandungan 8 minggu

Salam hi. Adakah normal kalau perut kerap cramp mcm period dan ibu2 smua mengalami pengalaman susah membuang tak masa awal pregnancy ni? Sebelum ni hari2 saya membuang tanpa masalah, tapi sejak mengandung, kadang 4-5 hari baru boleh membuang. Sayur buah buahan saya makan tapi still sama. Ada tips lain2 tak ? 🥲#ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Balas

Normal sebab sy nak masuk 9w dah tapi perut kerap cramp. Nak tidur pun susah 😢 Kena minym air banyak kot? Tapi sy pun susah juga nak membuang

1y ago

Sama mcm awak cuma kadang sakit bwh abdomen tu . Risau jugak nasib baik org lain pun sama .

Bnyk mkn mengandung zat besi kk